keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Ryhmä rämän kuulumisia

Hetki on vierähtänyt siitä, kun olen viimeksi ehtinyt kirjoitella Pepin kuulumisia. Kun yrittää jakaa viikot perheelle, harrastukselle ja työlle, ei meinaa jäädä kirjoittamiselle enää aikaa. Toukokuu hurahti Pepin kanssa pääasiassa tokon parissa, mutta lampaitakin ollaan käyty ihmettelemässä.

Pepillä oli toukokuussa Korrin Riitan Nuorten koirien tokokurssi, sen lisäksi kävimme kaksi kertaa Virve Sormusen kisatreeneissä. Voin lämpimästi suositella molempia kursseja! Riitalta saimme hyviä ohjeita työn alla oleviin liikkeisiin, sekä vinkkejä miten jatkaa "tokouraa" eteenpäin. Virven kurssilla näki hyvin, missä mennään kisoja ajatellen ja myöskin sieltä sai hyviä parannusvinkkejä.

Näiden kurssien, sekä Hanna-Marin ja Petronellan treeniavustuksen ansiosta Pepin seuraaminen ja muukin meno on parantunut kovasti. Vaikka vielä on parannettavaa, rohkaistuin ilmoittamaan Pepin kolmeen alokasluokan kokeeseen touko-kesäkuulle. Valitettavasti Pepin aloitti juoksunsa ja jouduin perumaan kaksi ensimmäistä kisaa. Nyt aloitammekin Pepin kanssa kisauran vaatimattomasti tulevana lauantaina tokon joukkue sm:issä, ihan pikkusen jännittää!!

Kesäsuunnitelmista sen verran, että käymme tällä hetkellä avo/voi-kurssia, joka jatkuu elokuulle. Elokuussa on myös seuraava Riitan kurssi luvassa. Aussieiden tokoviikonloppuun ollaan ilmoittauduttu, sekä päivän kestävälle motivointiklinikalle.  Tarkoituksena olisi sisällyttää kesään myös jäljen alkeita ja tietenkin lampaita!! Tähän kun lisätään vielä normaalit viikottaiset työtunnit, kotihommat ja erinäiset Muumimaailman yms. reissut niin eiköhän se tämä kesä ole pulkassa!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti