maanantai 19. joulukuuta 2011

Toteutuneet 2011 ja suunnitelmat sekä tavoitteet vuodelle 2012

Siinä se taas vuosi hurahti nopeasti! Kurkkasin tuossa tämän vuoden tavoitteita ja huomasin, että BH-koe jäi suorittamatta. Tokoillessahan se aika meni! Paimennusta oli ohjelmassa odotettua enemmän, agility ja jälki jäivät aika vähäiseksi..

Tokossa saatiin kuin saatiinkin alon ja avon ykkönen! Seuraavana olisikin sitten voittajaan meno, suunnitemissa on kokeilla luokkaa ensimmäisen kerran huhtikuussa. Ensimmäiset mölleilyt luokassa onkin jo loppiaisena. Tarkoituksena on saada koiralle ja ennen kaikkea ohjaajalle kisatreeniä. Hieman on käynyt mielessä vielä yhden avo-kisankin käyminen ennen huhtikuuta, ihan vain omien huonojen kisahermojen vuoksi! Tokon osalta tämä talvikausi jatketaan KHN:n treeneissä. Ensi keväälle ja kesälle on suunnitelmissa osallistua useille tokopäiville ja kahdelle kurssille. Tavoitteena ensi vuodelle olisi saada ykkönen voittajassa ja käydä kokeilemassa evl:ssa. Nähtäväksi jää!!

Lampaiden parissa tuli kesällä vietettyä aikaa aiottua enemmän. Kevään ja kesän kävimme treenaamassa Somerolla. Elokuussa osallistuimme Kuttukuussa järjestettyyn AHBAn  HCT:iin, jonka Peppi suoritti hyväksytysti. Tämän jälkeen pidimme hieman ajatustaukoa. Marraskuussa osallistuimme Kaisa Hilskan pitämälle paimennuspäivälle. Antoisan päivän jälkeen syttyi taas halu yrittää eteenpäin! Ensi vuodelle ei ole kursseja kummoisempia suunnitelmia paimennuksen osalta, yhdelle koulutuspäivälle ollaankin jo ilmoittauduttu! Paimennuskokemuksia vaan paljon kummallekin, niin eiköhän se siitä!

Agilityn ja jäljen osalta jatketaan "silloin kun aikaa ja jakselmusta"-linjalla. Kaikkeen ei vaan aika riitä! BH-kokeen voisin vielä lisätä ensi vuoden tavoitteisiin, jos vaikka oman yhdistyksen kokeeseen menisi heinäkuussa!!

Loistavaa tulevaa treeni- ja kisavuotta kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti