keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Kaupunkitreeniä

Tiistai oli taas päivä jolloin piti hoitaa ziljoona asiaa ja koirakin kaipasi toimintaa. Siispä namit taskuun ja kaupungille asioita hoitamaan. Ajoin tarkoituksella parkkihallin kaukaisimpaan nurkkaan, jotta saisimme kulkea parkkihallin läpi. Parkkihallin toisessa päässä menimme hissiin ja sieltä torille. Ihmettelimme isoa rakennustyömaata, kuljimme pääkadun vartta ja kävimme eläinkaupassa ostoksilla. Siellä Peppi innostui, mikä määrä herkkuja ja leluja, oikea taivas!! Ostosten kanssa kuljimme hieman eri reittiä takaisin autolle. Sen jälkeen peppi mutusteli herkkuja autossa, kun kävin nopeasti hoitamassa omat asiat. Lopuksi kävimme hakemassa pikkuneidin kerhosta. Peppi sai myöskin tulla kerhon pihalle ihmettelemään lapsia ja niiden vanhempia.

Vaikka Peppiä välillä hieman jännitti, kulki se kuitenkin pääasiassa häntä pystyssä. Uudet asiat esim. kaivurit aiheuttivat hämmennystä, mutta koira ei missään vaiheessa mennyt paniikkiin. Tarkoituksena on tehdä vastaavanlaisia harjoituksia viikoittain, kunnes kulkeminen kaupungilla on sujuvaa.

5 kommenttia:

  1. Hyvältä harjoitukselta kuulostaa. Mä sain muuten toimeksiannon varastaa teidän peppi kun se on kuulemma niin ihana (ja onhan se niin kauan kun ei reijitä meidän po.p:ja ;D ).

    VastaaPoista
  2. Sopii yrittää!! ;/ Meil on jo useampi po.p reijitetty (esim. tästä syystä on hetkiä, jolloin olisin valmis vaikka lahjoittamaan sen jollekin!) ;D

    VastaaPoista
  3. Täällä seurataan myös Pepin kommelluksia!
    Neiti näyttää kasvaneen jo kovasti :)
    Terv. Taina ja Pepin velipoika Duumi

    VastaaPoista
  4. Kiva! Kasvaahan tuo kovaa vauhtia. Olisi myös kiva kuulla Duumin kuulumisia..

    VastaaPoista
  5. meidän menoa ja muuta voi seurata osoitteessa www.doomi.ucoz.com :)

    VastaaPoista